ExclusiveConta

Echipa noastră s-a format prin reunirea a 10 ani de experiența în avocatura și contabilitate pentru ca am regasit valori comune cum ar fi corectitudinea și rigoarea, responsabilitatea și devotamentul.

Ne-am dorit sa traducem limbajul static și standartizat al contabililor în unul care sa capete sens și care să fie de real ajutor clientilor noștri. Cifrele pot spune multe, dar este important cum le așezi, cum le prezinți și cum le înțelege clientul. Echipa noastră este axata pe o comunicare fluida, transparenta și proactiva. De aceea am creat o platforma care este menita să fie o interfata intre client și contabil, prin care actele ajung mai rapid ca niciodată la noi, sunt lucrate în timp real și orice nelămuriri se rezolva în cel mai scurt timp prin folosirea celei mai prietenoase platforme de gestionare a documentelor financiar contabile.

Oferim servicii de infiintare firme și de contabilitate completă de la a la z.

In cei peste 10 ani am fost martori atat a cresterii fulminante a unor afaceri, precum si a unor caderi dramatice.

De cele mai multe ori, clientii aflau prea tarziu ca au atins o anumita cifra de afacere care duce la multe aspecte fiscale/economice de regula deloc avantajoase, aflau prea tarziu ca trebuiau sa anunte contabilul de noile investitii pe care le-au facut, sau aflau prea tarziu ca businessul este in piedrere si parghiile de salvare erau deja consumate.

Am luat aceste doua extreme si am gandit pentru clienti un nou sistem in care relatia cu contabilul este adaptata la tehnologia IT de ultima ora si care se bazeaza pe o transparenta totala a raportarilor financiare si a indicatorilor de performanta.

Un antreprenor informat la timp, poate sa ia decizii in conformitate cu evolutia businessului, poate sa aduca imbunatatiri, poate sa profite de pozitia financiara pentru a accesa finantari destinate expansiunii, poate taia costuri ineficiente, si acest lucru se realizeaza doar cu o foarte buna comunicare cu contabilul firmei. Aceasta comunicare este posibila DOAR prin platforma noastra de transmitare a documentelor instant de la intrarea in posesia lor.